Llicències, autoritzacions i homologacions de productes i indústries on es produeixen productes alimentaris, complements dietètics,

Serveis Agroalimentaris

Indústira
alimentària

Notificació de comercialització de complements alimentaris

Segons el Reial Decret 1487/2009, els complements alimentaris, són els productes alimentaris la fi dels quals sigui complementar la dieta normal i consistents en fonts concentrades de nutrients (vitamines i minerals) o d’altres substàncies que tinguin un efecte nutricional o fisiològic, en forma simple o combinada, comercialitzats en forma dosificada.

Per poder comercialitzar complements alimentaris a Espanya, aquests han de ser prèviament notificats davant la Comunitat Autònoma o davant l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària. UASolucions t’aconsellarà en aquests procediments. 

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad