Som la teva solució.

UASolucions és una entitat especialitzada en la gestió i l’assessorament tècnic i legal, dirigida a empreses del sector agroindustrial, alimentari i dels productes químics. Així, la nostra tasca és potenciar la comercialització dels seus productes i dinamitzar l’obtenció d’autoritzacions, registres i homologacions de les respectives autoritats competents.

UASolucions es funda a Barcelona al 2004. La trajectòria d’aquests 20 anys ens ha convertit en especialistes en el procés i l’obtenció de registres i llicències de productes de l’àrea de la salut i la higiene, com els productes biocides, els productes de dietètica o els sanitaris.

La nostra experiència ens permet facilitar i agilitzar els tràmits necessaris per poder comercialitzar els productes dels nostres clients d’acord amb la legislació vigent en cada moment i en cada lloc.

assessoria regulatòria en l’entorn de productes químics, biocides, productes sanitaris i cosmètics

Missió

La nostra missió és assessorar les empreses per tal que puguin comercialitzar de manera més eficient els seus productes químics, biocides, productes sanitaris, cosmètics i agroindustrials en els diferents mercats.

UASolucions som l’entitat de referència per solucions estratègiques que faciliten l’accés al mercat dels productes que es troben dins el marc regultatori químic

Visió

UASolucions som l’entitat de referència en solucions estratègiques que faciliten l’accés al mercat dels productes que es troben dins el marc regulatori químic, especialment biocides, productes sanitaris i cosmètics.

Rigor, confiança i fiabilitat.<br />
Professionalitat i adaptabilitat.<br />
Confidencialitat.

Valors

Els valors que ens representen són la rigorositat, la confiança, la professionalitat, l’adaptabilitat i la confidencialitat.

La clau del nostre èxit recau en adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients i assessorar-los sobre quines són les millors opcions estratègiques que ofereix el marc regulatori per les diverses etapes del seu negoci.

Per què confiar en UA Solucions?

Compliment reglamentari i accés al mercat Els nostres 20 anys d'experiència pràctica en diferents activitats de negoci, ens permeten proporcionar un servei únic, flexible i adaptat a cada client i producte, sempre sota la perspectiva legal actualitzada.

La formació i experiència reglamentaria d’UASolucions ens aporten especialització en el món dels biocides, productes sanitaris, cosmètics, productes químics i alimentaris.

El nostre coneixement transversal dels sectors ens proporciona flexibilitat, adaptabilitat i una perspectiva única per trobar la millor solució reglamentaria pel teu producte

L’Experiència ens Avala

Contacta amb nosaltres per més informació sobre els nostres serveis.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad