Serveis

Indústria
biocides
Autorització de les Activitats de Fabricació, Importació i/o Emmagatzematge de Productes Antisèptics de Pell Sana i Desinfectants en l’Àmbit Clínic.

Per a la fabricació, importació i/o comercialització de productes antisèptics de pell sana i/o desinfectants de l’àmbit clínic, un requisit previ és l’obtenció de l’Autorització de les Activitats de Fabricació, Importació i/o Emmagatzematge de Productes Antisèptics de Pell Sana i Desinfectants en l’Àmbit Clínic per part de l’Agència Espanyola del Medicament i Productes Sanitaris.

Aquesta autorització requereix d’un director tècnic amb una titulació homologada a Espanya que garanteixi la correcta fabricació i comercialització dels productes antisèptics i desinfectants de l’àmbit clínic.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad