Llicències, autoritzacions i homologacions de productes i indústries on es produeixen productes alimentaris, complements dietètics,

Serveis Agroalimentaris

Indústira
alimentària

Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i d’Aliments

Segons l’article 1 del Reial Decret 191/2011, el Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments, té com a finalitat la protecció de la salut pública i dels interessos dels consumidors. D’aquesta manera facilita el control oficial de les empreses, establiments i productes sotmesos a inscripció.

Segons aquesta reglamentació s’inscriuran al Registre els establiments de les empreses alimentàries o, en el cas que aquestes no tinguin establiments, les pròpies empreses. Aquestes esmpreses hauran de reunir els següents requisits:

a) Que la seu de l’establiment o la seu o domicili social de l’empresa que no tingui establiment estigui en el territori espanyol.

b) Que la seva activitat tingui per objecte:
    1r. Aliments o productes alimentaris destinats al consum humà.
    2n. Materials i objectes destinats a estar en contacte amb aliments.
    3r. Coadjuvants tecnològics utilitzats per a l’elaboració d’aliments.

c) Que la seva activitat pugui classificar-se en alguna de les següents categories:
    1r. Producció, transformació, elaboració i/o envasat.
    2n. Emmagatzematge, distribució i/o transport.
    3r. Importació de productes procedents de països que no pertanyen a la Unió Europea.

Per a les empreses de la Unió Europea que desitgin comercialitzar productes alimentaris a Espanya, aquest registre, serà voluntari.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad