Llicències, autoritzacions i homologacions de productes i indústries on es produeixen productes alimentaris, complements dietètics,

Serveis Agroalimentaris

Indústira
alimentària

Notificació de comercialització de complements alimentaris
Segons el Reial Decret 1487/2009, els complements alimentaris, són els productes alimentaris la fi dels quals sigui complementar la dieta normal i consistents en fonts concentrades de nutrients (vitamines i minerals) o d’altres substàncies que tinguin un efecte nutricional o fisiològic, en forma simple o combinada, comercialitzats en forma dosificada, és a dir càpsules, pastilles, píndoles i altres formes similars, saquets de pols, vials de líquid, ampolles amb comptagotes i altres formes similars de líquids i pols que han de prendre’s en petites quantitats unitàries.

Per poder comercialitzar aquests productes a Espanya, aquests han de ser prèviament notificats davant la Comunitat Autònoma o davant l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària, segons la procedència del complement alimentari.

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad